Waar staat PerSens voor?

interim HR adviseur PerSensPerSens staat voor persoonlijk, personeel, performance; met gevoel voor mens en organisatie (sensibility).

Voor mij als interim HR manager is het belangrijk dat de klus geklaard wordt, de puzzel moet af, alle stukjes op de juiste plek.

Dit betekent bij projecten, dat ik de klant volledig ontzorg en ga voor het resultaat. Ik adviseer, gevraagd en ongevraagd, en begeleid het proces.

Wanneer ik een HR professional vervang bij verlof of een andere vorm van afwezigheid, is het mijn streven zo op de “winkel” te passen, dat wanneer de HR professional terug komt, hij of zij de draad zo weer kan oppakken. Vertrouwen is hierbij belangrijk.

Wat haal je binnen met PerSens? Ga je met mij in zee, dan kun je rekenen op: professionaliteit, deskundigheid, passie voor de mens, integriteit, enthousiasme, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid.

Want het succes en de ontwikkeling van de organisatie valt of staat met het enthousiasme, de motivatie en het behalen van resultaten van de medewerkers. Voor mij staat de mens binnen de organisatie centraal. Bij het aanpakken van HR-vraagstukken blijft de focus op het resultaat, maar wel met passie voor de mens. Mijn werkwijze is in een aantal steekwoorden te formuleren:

  • Resultaatgericht
  • Pragmatisch
  • Hands-on-mentaliteit
  • Afspraak is afspraak

Heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact op via (06) 18539048 of stuur een email naar PerSens.