Site Overlay

Coaching en teamontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling of teamontwikkeling? Ook hier kun je PerSens voor inzetten.
Wat is persoonlijke ontwikkeling?

‘Tot volle wasdom komen’: zo omschrijft Van Dale het woord ontwikkeling. Met behulp van Insights Discovery help ik je erbij om de beste versie van jezelf worden. Dat start met zelfinzicht. Met weten waar je nu staat. En weten wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Dat kan van alles zijn. Van effectiever communiceren, beter samenwerken of succesvol doelen stellen en bereiken tot het ontwikkelen van specifieke talenten. Persoonlijke effectiviteit is voor iedereen anders. 

Wat is teamontwikkeling?

Zonder ontwikkeling geen team, zou je kunnen zeggen. Elkaar leren kennen, ontdekken wie waar goed in is en op welke manier je het beste samenwerkt, het met elkaar oneens zijn en heftige discussies voeren, plezier hebben met elkaar: het hoort er allemaal bij. Maar je kunt ook actief met teamontwikkeling aan de slag gaan. Dan wordt teamontwikkeling een middel om samen een doel te bereiken.

Teamontwikkeling gaat over:
  • Inzicht in elkaars voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen
  • Het herkennen, waarderen en benutten van verschillen
  • Inzicht in teamcultuur en teamdynamiek
  • Teamcapaciteiten en teameffectiviteit
  • Heldere doelstellingen formuleren en realiseren

Deze vormen van coaching doe ik met behulp van twee instrumenten: Insights Discovery (accreditatie vanaf november 2020) en TMA (Talent Motivatie Analyse van eHRM-vision).

Vanaf juni 2020 geef ik “coaching op het water”. Bij mooi en/of droog weer gaan we het water op in de Alblasserwaard. Met de sloep varen we rustig door de mooie omgeving terwijl jij je richt op je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact op via (06) 18539048 of stuur een email naar PerSens.