Wie zit achter PerSens?

PerSens is in juni 2010 opgericht door Petra Duimel. Petra is altijd op zoek geweest naar uitdagingen. De woorden “kan niet” komen niet in haar woordenboek voor.

Rond haar dertigste had ze zichzelf tot doel gesteld dat ze binnen tien jaar een eigen HR-adviesbureau wilde beginnen. Zeven jaar later greep zij de kans om haar droom waar te maken en startte als interim HR business partner met PerSens. Direct na de oprichting begon Petra met haar eerste opdracht.

Nieuwe methoden om bestaande problemen op te lossen

Petra omschrijft zichzelf als een zelfstarter die van nieuwe projecten houdt en zeer ingenomen is met een breed scala aan activiteiten. Petra: “Ik denk dat mijn resultaatgerichtheid één van mijn positieve kanten is. Ik houd van afwisseling, voel me snel ergens thuis en geniet het meest, wanneer ik me weer ergens moet inwerken en waar ik kan optimaliseren.”

Eigenwijs, enthousiast en integer

Petra deelt haar leven met Werner en samen hebben ze een dochter. In haar vrije tijd geniet zij van varen, yoga, lezen en uit eten gaan. Volgens Werner is zij eigenwijs, weet zij alles beter, maar is ze wel ontzettend lief. Volgens haar oud-collega’s is zij enthousiast, integer, een deskundig HR-specialist en loyaal.

Ervaring en liefde voor het vak

Voordat Petra voor zichzelf begon, heeft zij voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches gewerkt. Petra: “ In 1996 ben ik aangenomen bij een grote aannemer op de afdeling P&O. Hier is mijn passie voor het vak ontstaan.”

Wil je meer weten over Petra, klik dan hier voor haar LinkedIn profiel.